2021会员新闻

Metinvest invests over US$1 billion in new cold-rolled steel production facility

10 六月 2021

Metinvest is launching a major construction project for a new cold-rolled, galvanised and colour-coated coil production facility at Ilyich Steel in Mariupol. 浏览更多

NLMK Group and MIPT launch MS in Machine Learning

09 六月 2021

NLMK Group, a global steel company, together with Moscow Institute of Physics and Technology (MIPT), is launching a Machine Learning Systems for Smart Manufacturing Master’s Programme. 浏览更多

NLMK begins equipment assembly at new off-gas power plant

12 五月 2021

NLMK Lipetsk has started the assembly of main process equipment at its new 300 MW power plant. 浏览更多

JFE Steel Develops Hot-continuous Rolling Process for HITEN

06 五月 2021

JFE Steel Corporation announced today that it has developed the world’s first hot-continuous-rolling (endless-rolling) process for high-tensile-strength steel sheets 浏览更多

美国钢铁公司获得纳米合金钢专利,从而扩大了生产世界级先进高强度钢产品的能力

04 三月 2021

美国钢铁公司今天宣布收购纳米合金钢材供应商NanoSteel公司的平板轧制钢板专利和商标。 浏览更多

JFE开发首个自走式厚板超声探伤机器人

02 三月 2021

日本JFE钢铁公司今日宣布,该公司开发了世界首个自走式厚板超声探伤机器人。 浏览更多

新利佩茨克钢铁公司不断提高高炉运营的可持续性

05 二月 2021

俄罗斯新利佩茨克钢铁公司的旗舰钢厂NLMK Lipetsk已经对4号高炉进行升级。该项目包括对加热炉基础设施进行环境升级。 浏览更多

河钢集团1300MPa超高强马氏体钢助力客户乘用车轻量化

01 二月 2021

河钢集团为西南地区某知名汽车零部件制造商定制的1300MPa级超高强马氏体钢MS1300交付客户。 浏览更多

河钢集团赢得世界最高输电铁塔用钢独家供货权

28 一月 2021

河钢集团独家中标长江大跨越工程中世界最高输电铁塔项目。 浏览更多

NLMK集团将开设备件3D打印中心

19 一月 2021

新利佩茨克(NLMK)签署了一份为新的3D打印中心提供设备的合同,该中心将用于生产操作设备的备件。 浏览更多

塔塔钢铁:钢铁让家人安全团聚

15 一月 2021

由于钢材易于清洁,因此被用于创建创新的模块化会议室。 浏览更多